Putkiaivot

Väitetään, että miehellä on putkiaivot. Voiphan se niinnii olla, mutta voip se olla muutennii. Minulla oli sävyisä työtoveri, joka on jo edesmennyt, rauha hänen sielulleen ja muistolleen. Hänellä oli työputki. Kun esimies antoi uuden tehtävän ennenkuin entinen oli valmistunut, hän kuvaili prosessia seuraavasti. Minulla on työputki, joka on määrätyn mittainen. Jos toisesta päästä työnnetään uusia tehtäviä, vastaavasti toisesta päästä tippuu pois yhtä monta.

Katselin tässä Feispuukin juttuja ja havaitsin taas saman asian, jonka olen ennenkin todennut. Minulla on kolme putkea päässäni. Siirrytään kevyestä raskaanpaan. Minulla on sellainen hömppäputki, joka vaatii aikansa. Voin siis suoltaa ihan älytöntä juttua ja olen hyvilläni, että on muutamia kavereita, jotka ovat juonessa mukana ja saamme jotain täysin turhaa aikaiseksi.

Sitten minulla on vähän yllättäen myös järkiputki, joka mahdollistaa rationaalisen toiminnan. Ymmärrän osan lukemastani, pystyn ajamaan autoa ja voin keskustella asiantuntevan oloisesti monista myös poliittisista kysymyksistä. Tämä mahdollistaa nykyisin tietokoneen ylläpitoa johonkin mittaan. Tosin siihen on mennyt varmaan tuhansia tunteja, kun kielitaidottomana olen tutkinut kokeilemalla asioita.

Sitten minulla on putki, jossa toimii Pyhä Henki ja siinä putkessa on periaatteessa toimintaa koko ajan. Se putki tiedostaa Jumalan olemassaolon ja mahdollisuuden nähdä minut ja kaiken sisimpäni. Kyllä sinne pyrkii myös lihallisuus joskus sumentamaan tuota yhteyttä ja vaatisi jostain häpeäntunteesta johtuen piiloutumaan edes hetkeksi. Siinä putkessa liikkuu myös jonkonasteista myötätuntoa lähimmäisiäni kohtaan. Kun joissakin keskusteluissa tulee virtuaalikoukku leukaan, niin tunnen joskus ihan sääliä. Miten paljon mukavampi ihmisen elämä voisi olla, jos vapaaehtoisesti siirtyisi armon vaikutusalueelle. Pitäisimme sanan Jumalan Sanana ja eläisimme armosta Pyhän Hengen yhteydessä. Silloin ei lihallisuus saisi niin paljon tilaa esittää oikeutettuja vaatimuksiaan. Jos ihmistä ei hallitse Pyhä Henki, niin silloin hallitsee oma liha ja silloin on ihmisellä valtava määrä oikeuksia, mutta vähän velvollisuuksia. Mielelläni myös keskustelen ihmisten kanssa perimmäisistä kysymyksistä, koska niissä keskusteluissa oppii aina jotain uutta.

Vankilalähettinä tarvitsen tuota suoraa yhteyttä, joka ohjaa sananpaikat ja usein antaa myös selitykset, näin uskon ja olen kokenut.Kuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s