Bloki 161

Välillä on hyvä pysähtyä ja katsella aikaansaannoksiaan. Kun olen vähän selaillut, niin monenlaista juttua on tullut väännetyksi. Osa kirjoittelusta on ollut henkilökohtaista terapiaa. Siinä on se hyvä puoli, että ei huolestuta vähäiset klikkausmäärät. Mikä on mielenkiintoisia ovat maat joiden alueelta on klikkailtu. Melkein herkistyn kyynelehtimään, kun havaitsen, että Thaimaassakin on jollain voinut olla niin tylsää, että hetki aikaa on liiennyt myös sivuni klikkaamiseen. Oletpa sitten lukenut tai et, niin kiitän mielenkiinnosta.

Maita on varmaan viisitoista: Unkari, Tsekki, Tanska, Thaimaa, Ranska,Itävalta, Turkki, Kreikka, Euroopan Unioni, Viro, Norja, Venäjä, Ruotsi, Yhdysvallat ja Suomi.
Tämä on siis osittain maakokoelma, joissa lukijani lomailevat. Suomi johtaa tilastoa, net kai asuvat täällä. Ruotsi on mukana myös vakituisesti asuvilla klikkaajilla samoin Yhdysvallat. Uutena on tullut mukaan suuri Venäjä. Kun näen kartan ruudulla muistan aina teitä ystävät ja huokailen teille suojaa ja rauhaa Hänen siipiensä suojassa. Joskus koitin arvuutella, että kukahan siellä rapakon takanakin näitä sivuja klikkailee tai ketkä. Kiitos kaikille myötäelämisestä.

Blokkausharrastuksen aloitin paikallisen seurakunnan verkkojulkaisussa. Kirjoittelin uskonelämään liittyvistä asioista silloin tällöin. Se kanava sitten kuivi, joten sain vinkin, että tällainen mhdollisuus on olemassa johon tartuin ja täytyy tunnustaa, että on ollut mukavaa. Palaute on ollut harvahkoa, mutta kiitos niistäkin havainnoista. Nyt häämöttää edessäni blokistin homma Kotimaan verkkosivuilla. En tiedä vielä milloin se käynnistyy ja mitä siitä tulee, se jää nähtäväksi. Miten tämä tuttavuus jatkuu, en tiedä sitäkään, ehkä blokkaan, ehkä en. Nykäsittäin kommentoiden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s