Väliaikatiedot

Herätystä odotamme! Samalla tavalla kuinka opetuslapset odottivat helluntaita, jonka nimeä eivät vielä siinä vaiheessa tienneet. Me tiedämme herätyksen nimen, se on herätys. Tiedämmekö mitä se merkitsee ja miten se tulee? Emme tiedä, en ainakaan minä.Olemmeko valmistautuneet oikein? Olemmeko olleet yksimielisesti koossa ja rukoilleet? Osa on ja ilmeisesti osa vähemmän? Meille on profetoitu yhtä ja toista ja vähän kolmattakin. On odotettu ja odotettu. Messiastakin odotettiin, satoja vuosia. Kun Hän tuli, ei ollut tunnistimet kohillaan. Toisenlaista me odotettiin. Häntä, joka syntyy miekka kädessä ja vapauttaa kansansa maallisesta orjuudesta.

Olemmeko tänään muotoilemassa omaa messiastamme? Onko hänen nimensä: Demokraattinen enemmistö? Kun saamme voimaa asiamme taakse, niin voimme tehdä mitä haluamme? Kansa kaikkivaltias, on tuttu termi. Onko se meille hyväksi? Ei ole, koska se idea syrjäyttää Kaikkivaltiaan. Meidän olisi hetken hyvä ajatella, mitä Kaikkivaltias tuumii touhuistamme. Hän voisi yhdellä puhalluksella pyyhkäistä meidät pois kuin huonepölyn, mutta miksi Hän ei niin tee? Niin, miksi sitä ei tapahdu? Olisiko syynä se, että ihmiset ovat Pojan perintöosa ja Hän haluaa odottaa ja odottaa ja odottaa, että ihmiset havahtuisivat edes kalkkiviivoilla ja siinä se herätys olisikin! Ja taivaassa riemuitaan jokaisesta syntisestä, joka tunnustaa Jeesuksen Herrakseen.

Tietenkin on olemassa moniakin porukoita, jotka ovat yksimielisesti koolla. Kuitenkaan se ei vielä tuo herätystä, kun yhteys puuttuu. Pitäisi löytyä niitä nivel ja jänneihmisiä, jotka jaksaisivat kantaa Hänen pilkkaansa. Pilkkaa, jota joskus kuvataan sanoilla: Ryyppää joka kupista! Tiedätkö sinä mitä siinä toisessa kupissa on, jos et ole koskaan maistanut? Et voi tietää ja siksi tuomitessasi sen toisen kupin, tuomitset itsesi, koska olet toisen mielestä sillä toisella kupilla, josta ei saa maistaa. Ihminen yrittää hallita omaa elämäänsä ja myös toisten, älä koske, älä maista. Jos koti on kunnossa, niin lapset palaavat illalla kotiin, vaikka naapurissa saisi välillä maistuvamman voileivän. Eivät kai vanhemmat keskimäärin pelkää, että lapsi muutta naapuriin pysyvästi. Teini voi muuttaa vinttikamariin, mutta on talossa, vaikka ei koko ajan silmissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s