Muutoksen aika

Elämässä on monta muutoksen tai toisinsanoen murroksen aikaa. Jotkut ovat dramaattisia, jotkut vain liuúttavat meidät uuteen jaksoon. Nyt tuntuisi olevan sellainen liukumisen aika, jolloin kesä saa tulla humeetiinkin ja pilvetön taivas ja leppeä lounatuuli huuhtoo pois ikäviä muistoja ja tapahtumia. Eläkeläisveljet ja-sisaret, nautitaan niinkuan , kun Isänmaan hana vuotaa meille mahlaansa. Kumpaa me tänään keskuskeittiöltä tilaisimme mannaa vai viiriäisiä? Hetken on mietittävä pystyvätkö hampaani enää muuhun kuin mannaan. Se kai ei ollut ainakaan sitkeää eikä kovaa, koska se hävisi päivännousun myötä.
Yksi kysymys on syytä laittaa esille: Kummasta tykkäät enemmän homehtuvasta vai homehtumattomasta leivästä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s