Tarvitsen ihmeen

Olen tullut elämässäni siihen vaiheeseen, että konstit ovat vähenemässä. Yhä useammin joudun huutamaan Herralleni: Tarvitsen ihmeen! Oi Herra, milloin saan ihmeen, jota odotan? Kun seuraa ihmisen kamppailua pimeyden ja valkeuden rajatullin läpi kulkemisessa, johon liittyy vielä sairaus, niin aistii äärimmäistä ahdistusta. Siinä rajapinnassa niin monet asiat raastavat ja kiskovat ja kaikki eri suuntiin. Helposti toivo ja epätoivo vaihtelee hyvinkin nopeasti. Herra tarvitsen ihmeen, joka auttaisi ongelmassa, johon ei ole saatavissa ajallista vastausta.

Onko tässä pimeydessä sitten ihmeitä näkyvissä? On paljonkin! Taivas on tullut lähelle ongelmissa ja ahdistuksessa. Onhan sairaana kuitenkin paljon helpompi elää fyysisessä koetuksessa Jeesuksen kanssa kuin ilman Jeesusta, koska sairaus on kuitenkin tosiasia. Lapsi on ihme ja varsinkin silloin, kun asian kanssa on kamppailtu kenties vuosia toivon ja epätoivon vaihdellessa siinäkin.

Ihmissuhteet ovat yksi ongelma-alue. Kun keskustelen ihmisten kanssa ja kuulen vaikeita asioita. Haluaisin auttaa, mutta aina en osaa enkä edes aavista mikä olisi se auttava sana. Silloin huudan mielessäni Herralle: Tarvitsen ihmeen. Aina ihmettä ei tule. Voi olla, että olosuhteiden takia ihme ei ole aina ovella, mutta saamme uskoa, että se tulee. Perheisiin, joissa kaikki eivät vielä seuraa Jeesusta, Hän haluaa antaa ihmeen, mutta vasta sitten, kun sen vaikutus jää pysyväksi. Helposti käy niin, että leivän ihme ei jää pysyvästi vaikuttamaan. Väki syö leivät ja kalat. Röyhtäilee ja menee tiehensä, eikä enää muista edes sitä, kuka leivän ja kalan antoi!

Joskus tulee eteen tilanteita joissa tarvitaan ihmettä. Kun pitäisi avata suutaan yllättäen ja pitäisi julistaa sanaa. Meillä on lupaus: Avaa suusi, niin Minä sen täytän! Onko aina niin vahva usko, että voi elää valmistautumatta ja silti saada ajatuksia loogisessa järjestyksessä kerrottavaksi. Tänään rukoilen: Anna meille ihmeesi tänäänkin. Anna lasten sydämien kääntyä vanhempien puoleen ja vanhempien sydänten lasten puoleen. Aviopuolisoiden sydämet toistensa puoleen ja meidän kaikkien sydämet Jeesuksen puoleen. Hän on maksanut hinnan meistä jokaisesta! Älkäämme siis eläkö itsellemme enää vaan Hänelle, joka on kuollut ja noussut ylös!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s