Shokki

Olen blokannut joitakin aikoja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Blokistia kiinnostaa, ainakin minua, se miten niitä luetaan ja missä maassa lukijat ovat lukuhetkellä olleet. Aluksi oli vain Suomen karttaa, mutta vähitellen niitä maita tuli lisää ja on jotenkin sykähdyttävää, että Euroopan lisäksi joku lukee Kauko-Idässä silloin ja tällöin. Amerikka on myös kiinnostava. Tiedän, että Kauko-Idän lukijat ovat lomailevia suomalaisia. Kuitenkin ajattelen lämmöllä niitä, joiden lomanviettoon sopii hetki blokieni parissa.

Eräänä päivänä katsoin tilastoa ja siihen liittyvää karttaa. Siinä oli punaisella koko Venäjä ja Suomi siinä kyljessä samanvärisenä. Kummallinen ajatus kävi mielessäni, ollaanko jo näin pitkällä, kunnes järki alkoi heräillä ja totesi viileästi: Suomessa ja Venäjällä on ollut yhtä monta lukukertaa ja siksi väri on samanlainen. Ei siis Itärajaa olekkaan poistettu. Halleluja! Vaikka sydämestäni jäikin palasia sinne jonnekkin, kun siellä aikanaan kuljimme Isän asioilla.

Siis rauha maassa eikä mikään ollutkaan muuttunut. Olkoon koko suuri Äiti-Venäjä tervehditty! Ollaan ihmisiksi se on kumminkin parree!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s