Muistelen Rauhalaa

Tullessani vankilalähetystyöhön sain olla Jarmo Rauhalan ohjauksessa jonkin aikaa. Häntä muistan lämmöllä. Kun lueskelen näitä juttuja ja keskusteluja täällä ja muilla ”hengellisillä” palstoilla, joudun toteamaan, että hän oli eri planeetalta. Hän oli lempeä käytökseltään ja puheiltaan. Hän piti opetuspuheita meille, jotka koitimme tutustua siihen maailmaan, joka useimmilta on suljettu. Hän opetti myös suhtautumista erilaisuuteen ja niihin veljiin ja sisariin, jotka olivat elämässään kokeneet lukon taakse johtavia asioita.

Mieleeni tulee toinen vastaavanlainen Herran palvelija, johon sain tutustua Hämeenlinnassa. Hän sanoi oudon lauseen: Valitettavasti emme kaikki ole vielä jääneet kiinni! Jouduin maistelemaan sitä tovin, kunnes se aukesi! Sanan mukaan on autuasta se, että tässä ajassa Lain koura ottaa niskasta kiinni, koska Armahtaja on silloin lähellä! Hän, joka pois otti maailman synnin! Voimmeko siis palvella vielä syntiä ja olla keskenämme riitaisia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s