Aloitelaki voidaan nyt haudata

Kansalaisaloitelaki voidaan nyt haudata juhlallisin menoin, se on tehnyt sen mitä sen piti tehdä. Jotenkin tuntuu ihmeelliseltä, että sen kaikkein huonointa puolta ei kukaan huomannut vai tuliko yliluonnollinen sokeus. Ei ole kohtuullista, että se määrä kansalaisista mikä siihen määrättiin, saa muutettua yhteiskunnan perusteita niin, ettei vastakkaiselle mielipiteelle jää tilaa.

Siinä olisi pitänyt olla mahdollisuus samasssa adressissa myös vastustaa sitä, silloin olisi kansan syvät rivit itse määritelleet millä aloitteella on elämisen oikeus. Tässä äänestyksessä oli paha vinoutuma, kun toisella kannalla oli jo presidentin allekirjoittama laki apuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s