Mihin meitä valmistetaan?

Tekniikka kehittyy huimaa vauhtia. Kysymys kuuluu: Jos hyvän-ja pahantiedonpuu antoi viisauden, niin kumpaa nykytieto on? Hyvää, koska se kehittyy niin nopeasti? Pahaa, kun se tuo muknaan ongelmia. Ei kumpaakaan, vain riippuu tietämyksen käytöstä? Muistan ajan milloin kauppojen ovissa oli iskulauseita. Täällä voit maksaa myös kortilla! Sen korttimöykyrän hankkiminen yritykselle ei ollut ilmaista ja siksi vain edistykselliset sen hankkivat. Nykyisin pitää kohta olla ilmoitus: Täällä voit maksaa rahalla! Olipa myös aika jolloin jossain oli ilmoitus: Vain 2 venäläistä kerrallaan.

Monet asiat näistä ovat pyörähtäneet ympäri! Nykyisin välillä todetaan, että venäläisiä käy liian vähän. Kun tulee laskun maksun aika eikä maksupäätettä ole heti näkyvillä me saamme tuskanhien. Jos en saisikaan maksaa kortilla , olen kassalle tultaessa muuttunut rahattomaksi ja siten maksukyvyttömien lisääntyvään kaartiin. Vuoroa odotellessa näkee moninaista toimintaa. Kun käytetään suuria seteleitä, kassan pitää tehdä ylimääräisiä toimia. Rahan pitää käydä hyväksyjän läpi, että se otetaan vastaan. Hetken olen siis rahanväärentämisestä epäiltynä, kunnes kone minut vapauttaa. Olettaen, että joskus saisin ihan omaan käteeni ison setelin.

Kortti on siis yleisin väline, siinäkin on moninaista käytäntöä. Välillä sitä pitää hangata kuin aladdinintaikalamppua. Joku vain vilauttaa siinä möykyrän sivulla. Mitä tämä kaikki merkitsee. Siinä, kun hipaiset kortilla päätteen poskea, niin tekniikan asiantuntija jonossa takanasi voi kopioida korttisi tiedot ja valmistaa itselleen rinnakkaiskortin. Kun ylpeänä painelen autoni kaukokäynnistintä osoittaakseni ohikulkijoille, minkälainen ajokki minua tottelee, niin näppärä kaveri kopioi koodin kaukosäätimellään. Samalla, kun arkeamme helpotetaan, ilmaistaan miten lakia toisin tulkitseva lähimmäisemme voi osallistua autoni lainaamiseen, tilini yhteiskäyttöön ym.
Saat ilmoituksen tietokoneeseen, että sinulla on vakavia virheitä kompuutterissasi ja nyt me tulemme ojentamaan oljenkorjen eikä maksa mitään. Luottavaisena ihmisenä päätän tarttua siihen korteen. Kone tekee ihmeellisiä asioita ja ilmoitta lopuksi. Viisitoista virhetta korjattu, mutta 476 jäi vielä vaivaamaan. Maksamalla vajaan kaksikymppiä, pääset tiedon alkulähteille, että asia toimisi mahdollisimman nopeasti, maksa luottokortilla, että merkintä näkyy heti eikä koneesi ehdi tuhoutua. Tämä toimi antaa vapaan visailun kaverille eikä hän jätä käyttämättä sitä. Miten suojaudun? Sakset, voi kun hyvä että fiskars keksi sakset, sillä saadaan maksukierre poikki.

Meitä valmistetaan siihen, että taho, jolta sinun pitää saada jotain, määrittelee millä keinoilla sen voit saada. Eli kai se on se siru, joka avaa tietonsa vain järjestelmän järjestelmälle. Onko tämä tulossa myös hengelliselle alalle? Olet olemassa, jos olet keskinormaali ja annat iloa ja viihdyksettä. Olet olemassa, jos kuljet laveantien kaistaa. Siinä on myös ahdasmielisyyden kaista. Saat pitää mielipiteesi, kunhan et sano sitä, mitä Herran palvelijan pitää sanoa: Tämä lavea tie vie kadotukseen olipa kaistasi ihan miten leveä tai kapea tahansa, kun se perustuu ihmisten mielipiteille eikä pelastuksen peruskirjalle. Muistaako kukaan enää, että on erityinen kaita tie ja ahdas ovi, joka vie elämään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s