Yhteistä matkaa

Joku sanoi: Minulla on hyvä ystävä! Toinen kysyi: Oletko asunut hänen kanssaan tai matkustanut? Siinä ovat ne kaksi ystävyyden mittaria parhaimmillaan. Asua yhdessäja viihtyä. Matkustaa riitautumatta toistamiseen. Minulla on ollut tällainen ystävä, rauha hänen muistolleen.

Kun näyttää siltä, että elämä muuttuu epävarmaksi, emmekä tiedä tulevaisuutta. Emme tiedä miten kauan saamme pitää läheisemme, koitetaan ystävät elää laatuelämää keskenämme. Saatamme joutua luopumaan läheisestä ihmisestä yllättäen, käytäntö on sen osoittanut. Aamulla täynnä elämää lähtee ihminen hoitamaan asioitaan ja se hauras elämä voi olla mennyttä iltaan mennessä. Sanotaan ystävät toisillemme hyviä sanoja niin kauan, kun korvat kuulevat ja silmät näkevät.

Lauluja Jeesuksesta 59:2.
Kannetaan toistemme taakkoja, rukoillaan yhdessä.
Siinä on voimaa, siinä on voimaa, Siinä on paljon voimaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s