Kahden tulen välissä?

Nyt näyttää siltä, että on kustannuslaskenta käynnissä. Jos kirkko suututtaisi tiukasti ajattelevat konservatiivit, saattaisi 100 000 jäsentä lähteä pois kirkosta. Se merkitsisi muutamien seurakuntien sulkemista. Mutta, jos suututtaa sateenkaariväen, niin voisi kuvitella, että tasa-arvo oikeudenkäyntejä alkaisi tulla niinkuin jossain jo todettiin. Siinä ei enää puhuttaisi muutamien tuhansien tai kymmenientuhansien verovaroista vaan miljoonista korvausmaksuissa. Joka alkaa maallista lakia käyttämään kirkon asioissa kestäköön leikin sitten loppuun asti. Tämä saattaa tuhota koko instituution niin, ettei arkkipiispaa tarvitse enää valita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s