Pätkäblokit

Nukkuvat vai hukkuvat?
07.04.2019 11:00 – Lauri Lahtinen – Luettu 18 kertaa

Aina vaalien alla tulee huoli nukkuvien puolueesta. Vaaliohjelmia viilataan ja höylätään ja välillä vaihdetaan syöttiä. Vähän väliä puolueet tarkistavat ohjelmiaan piru sinne tai kaksi tänne ja vaihdetaan puheenjohtajia, josko joku sytyttäisi. Nuori nainen vai liituraita mies. Aina pitää vaihtaa vaikka ei ole takeita, että uusi olisi vanhaa parempi. On kyse imagosta!

Anteeksi kaikki kirkolliset vaikuttajat, mutta minusta näyttää uskovien peli kovin politiikan näköiseltä ja kuitenkin Raamatun mukaan on kyse ei nukkuvista vaan hukkuvista sieluista, joilla ei ole selkeää yhteyttä taivaallisiin.

Pientä kommenttia
04.04.2019 11:34 – Lauri Lahtinen – Luettu 386 kertaa

Yhtymä huijauksen uhrina? Uhri-sanaa ei kannattaisi käyttää asioissa, joissa on syytä sysissä ja sepissä. Uhri on alunperin ollut syytön kohtaloonsa. Ei se oinas ollut mitään pahaa Aabrahamille tehnyt, joka Iisakin sijasta uhrattiin.

Sana myös piispan viran rispaantumisesta. Myöhäistä rypistelyä. Jos synnin tekeminen tekee ihmisestä kelvottoman, niin tuskin yhtään virkaa voisi täyttää tässä maassa. Miten voisi yksikään rikoksensa sovittanut lain mukaan, jatkaa tavallisen kansalaisen elämää? Olisikohan kaitsenta rispaantunut jo aiemmin, kun seuraamuksitta voi rikkoa yhteistä hyväksyttyä tahtoa, joka on jossain päätetty ja kirjattu. Nyt toisten piispojen pitäisi tulla sanomaan mielipiteensä, joka ei voisi juuri poiketa tuomitsevasta tai armahtavasta linjasta ja kummassakin on riskinsä.

Harmittaa
25.03.2019 18:51 – Lauri Lahtinen – Luettu 763 kertaa

Harmittaa tuo juttujen kommenttimahdollisuuden poistaminen.Monessa kohdassa olisi mukava laittaa omaa ajatusta joukkoon, mutta osoittautumatta pöljäksi on vaikea tehdä uusi bloki jokaisesta jutusta. Jeesus sanoi: Että he yhtä olisivat! Kun he koittavat, niin epäillään rikosta??? Nimittäin Jeesus ei edellyttänyt, että he yksipuisiksi tulisivat, vaan etsisivät edes heiveröistä yhteyttä niistä lähtökohdista, jotka vallitsevat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s